12:56 17.10.2019

Оцінювання діяльності пройдуть 75 топ-чиновників в 2019 р - Кабмін

2 хв читати
Оцінювання діяльності пройдуть 75 топ-чиновників в 2019 р - Кабмін

Кабінет Міністрів України затвердив порядок визначення результатів виконання завдань у 2019 році держслужбовцями, які обіймають посади державної служби категорії "А" і призначаються урядом.

"Уряд розпочав черговий етап проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, які займають посади державної служби категорії "А", призначення на посаду та звільнення з посади яких здійснюється Кабінетом Міністрів України", - йдеться в супровідній інформації до розпорядження уряду №960 від 16 жовтня.

Зазначається, що на цьому етапі проведення оцінки державні службовці звітують про виконання завдань і ключові показники, визначені для них відповідними рішеннями суб'єктів призначення.

Отже, оцінювання результатів діяльності буде здійснено щодо 11 державних секретарів міністерств та Кабміну. Зокрема, оцінку пройдуть держсекретарі: Кабміну - Володимир Бондаренко, Міністерства інформполітики - Артем Біденко, Мінінфраструктури - Андрій Галущак, Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб - Людмила Дараган, Міноборони - Олександр Дублян, МЗС - Андрій Заяць, Мінсоцполітики - Віктор Іванкевич, Мінкультури - Ростислав Карандєєв, Мінспорту - Олег Немчінов, Міносвіти - Павло Полянський та МВС - Олексій Тахтай. Також оцінювання результатів діяльності пройдуть п’ять заступників держсекретаря уряду.

Крім того, в 2019 році оцінюватиметься діяльність 20 керівників центральних органів виконавчої влади, яких призначає Кабмін, а також 39 їхніх заступників.

Згідно з розпорядженням, усі вищезазначені чиновники мають до 30 жовтня надати звіти в довільній формі про свою службову діяльність. Далі з 30 жовтня до 15 листопада відбуватиметься розгляд поданих звітів і проведення оціночних співбесід. Після чого всі результати оцінювання і пропозиції буде направлено до Національного агентства з питань державної служби.

У свою чергу Нацагентство держслужби має до 3 грудня узагальнити пропозиції за результатами оцінки, підготувати і внести в установленому порядку Кабінету Міністрів проект розпорядження про затвердження висновків з оцінцки результатів службової діяльності держслужбовців "А".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА