10:37 21.10.2019

І.Геращенко виступає проти того, щоб хор ім. Верьовки закривав і відкривав сесії ВР: Нехай і далі тепер підспівують "Кварталу"

2 хв читати
І.Геращенко виступає проти того, щоб хор ім. Верьовки закривав і відкривав сесії ВР: Нехай і далі тепер підспівують "Кварталу"

Співголова парламентської фракції "Євросолідарність" Ірина Геращенко виступила проти того, щоб Національний заслужений академічний український народний хор України ім. Верьовки, який, на її думку, скомпрометував себе участю в скандальному номері "95 кварталу" на тему згорілого будинку екс-глави Нацбанку України Валерії Гонтаревої, закривав і відкривав найближчі сесії парламенту.

"Я тепер категорично проти того, щоб хор Верьовки закривав нинішню сесію ВР і відкривав наступну. Цей колектив цієї каденції і за цього керівництва втратив на це моральне право. Нехай і далі тепер підспівують "Кварталу", - написала Геращенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок уранці.

Вона нагадала, що раніше хор ім. Верьовки відкривав Гімном України сесії Верховної Ради.

"Але тепер ВР - філія 95, білєти можна купити прямо в ложі бенуар. Тому хор тепер виступає і на подпевках у "Кварталу". Огидно. Так втрачається репутація і ім'я, напрацьоване роками. Бренд розчиняється в тупій пошлості", - висловила думку парламентар.

У новому випуску шоу "Вечірній квартал" був номер, присвячений пожежі в будинку колишньої глави НБУ Гонтаревої. Шоумен Євген Кошовий у супроводі Національного заслуженого академічного народного хору ім. Верьовки виконав пісню зі словами "Горіла хата, палала. У Лондоні жінка плакала", що викликало різкий суспільний резонанс.

Як повідомлялося, вранці 17 вересня Гонтарева повідомила, що будинок її сім'ї в с. Гореничі Києво-Святошинського району Київської області вночі згорів унаслідок підпалу.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розцінив підпал будинку Гонтаревої як кримінальний тиск на неї і заявив, що поліція докладе максимум зусиль для пошуку зловмисника. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА