10:47 21.10.2019

Коломойський заявив, що йому дуже сподобався номер "Кварталу 95" на тему згорілого будинку Гонтаревої

2 хв читати
Коломойський заявив, що йому дуже сподобався номер "Кварталу 95" на тему згорілого будинку Гонтаревої

Український бізнесмен Ігор Коломойський повідомив, що не впливає на створення контенту "Кварталу 95", а також, що йому дуже сподобався номер студії за участю Національного заслуженого академічного українського народного хору України імені Григорія Верьовки на тему згорілого будинку колишньої глави Національного банку Валерії Гонтаревої.

Як сказав Коломойський у коментарі радіо "Свобода", номеру "Кварталу 95" він не бачив, але пообіцяв, що подивиться. Згодом він відповів журналістам видання "Браво" і додав, що номер йому "дуже сподобався".

"З приводу того (сподобалося - ІФ), що "згоріла від сорому", - зазначив він.

Він також додав, що особливо йому сподобалася фраза "Валерія думає на Валерича".

Крім того, бізнесмен зазначив, що не вважає номер кепкуванням над людським горем. "Тож не останнє ж майно згоріло. Що, лише у неї будинок згорів? А скільки на Донбасі будинків згоріло?" - зазначив Коломойський.

Водночас він спростував інформацію про те, що номер студії "Квартал 95" про підпал будинку Гонтаревої міг замовити саме він на її день народження.

"Я не знаю, коли день народження у Валерії Гонтаревої, хоча це нескладно довідатися за бажання. По-друге, я не брав участі і не беру участі в створенні контенту "Кварталу 95", тим паче на честь дня народження Гонтаревої (забагато їй честі)", - сказав він.

Коломойський також додав, що не підтримує зв'язків зі студією з вересня 2018 року і на політику їхніх жартів не впливає.

Як повідомлялося, 20 жовтня у випуску шоу "Вечірній квартал" був номер, присвячений пожежі у будинку колишньої глави Національного банку Валерії Гонтаревої. Шоумен Євген Кошовий у супроводі Національного заслуженого академічного народного хору ім. Верьовки виконав пісню зі словами "Горіла хата, палала. У Лондоні жінка плакала", що викликало різкий суспільний резонанс.

21 жовтня міністр культури молоді та спорту України Володимир Бородянський вибачився перед колишньою главою НБУ Гонтаревою за участь хору Верьовки в номері "Кварталу 95" на тему її згорілого будинку.

Співголова парламентської фракції "Євросолідарність" Ірина Геращенко виступила проти того, щоб Національний заслужений академічний український народний хор України ім. Верьовки, який, на її думку, скомпрометував себе участю в скандальному номері "Кварталу 95" на тему згорілого будинку екс-глави НБУ Гонтаревої, закривав і відкривав найближчі сесії парламенту.

Вранці 17 вересня Гонтарева повідомила, що будинок її сім'ї в с. Гореничі Києво-Святошинського району Київської області вночі згорів унаслідок підпалу.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розцінив підпал будинку Гонтаревої як кримінальний тиск на неї і заявив, що поліція докладе максимум зусиль для пошуку зловмисника. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА