Політика

Екс-міністр аграрної політики Тарас Кутовий загинув під час падіння вертольота

Колишній міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий трагічно загинув, повідомив екс-віце-прем'єр Павло Розенко.

"Трагічно загинув Тарас Кутовий", - написав Розенко на своїй сторінці у Facebook.

Пізніше у коментарі до свого посту Розенко зазначив: "Авіакатастрофа. Вертоліт".

Ще один екс-міністр уряду Володимира Гройсмана підтвердив інформацію про трагічну загибель Кутового внаслідок краху вертольота.

Екс-прем'єр Гройсман також повідомив про загибель Кутового. "Трагічно загинув мій колега Тарас Кутовий... Ти назавжди залишився молодим... Нехай земля тобі буде пухом", - написав він у Facebook.

Радник глави МВС Арсена Авакова Михайло Апостол до інформації про падіння вертольота на своїй сторінці у Facebook додав відомості про те, що загиблим пілотом виявився Кутовий, 1976 року народження, з 2016-го до 2018 року - міністр аграрної політики та продовольства України.

Як стало відомо агентству "Інтерфакс-Україна", вертоліт належить Кутовому. Ймовірно, він міг перебувати там, але поки що немає підтвердження такої інформації. На місці катастрофи знайдено тіло чоловіка.

Раніше Держслужба України з НС повідомила, що поблизу с. Тарасенкового Оржицького району Полтавської області в понеділок удень сталося падіння вертольота "Робінсон-44", загинула одна людина. Вертоліт прямував із Києва до Полтавської області.

Поліція Полтавської області повідомила, що вертоліт впав на території присадибної ділянки приватного домогосподарства. Пілот унаслідок падіння загинув.

ЗМІ також повідомляють, що Кутовий загинув під час падіння вертольота в Полтавській області.

Тарас Кутовий, 1976 р.н., кандидат економічних наук, у 1999-2009 рр. був фінансовим директором фонду "Крок за кроком" та інвесткомпанії "XXI століття", потім очолив наглядову раду Всеукраїнського громадського об'єднання "Союз порятунку села" і ПАТ "Компанія Райз".

У 2012-2016 рр. - народний депутат у Верховній Раді VII і VIII скликання (фракції "УДАР" і "Блок Петра Порошенка"), очолював комітет з питань аграрної політики та земельних відносин. У квітні 2016 року обійняв посаду міністра аграрної політики та продовольства в уряді аграрної політики, але у травні 2017-го подав у відставку з посади, яку ВР підтримала лише в листопаді 2018 року.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ