14:10 23.10.2019

Зеленський запросив японську Marubeni Corporation інвестувати в проекти в Україні

1 хв читати
Зеленський запросив японську Marubeni Corporation інвестувати в проекти в Україні

Президент України Володимир Зеленський у рамках робочого візиту до Японії зустрівся з керівництвом компанії Marubeni Corporation та запросив їх інвестувати в проекти в Україні.

"Ми дуже серйозно налаштовані на реформи. Ми посилюємо на законодавчому рівні захист бізнесу від неправомірних дій або бездіяльності дозвільних органів", - наводить слова Зеленського в середу прес-служба глави держави.

Президент також зазначив, що Україна виходить на завершальну стадію масштабної приватизації. "Ми підготуємо правову базу для приватизації понад 500 держпідприємств. Наші пріоритети: дерегуляція з переходом на онлайн-послуги від держави для бізнесу; ліквідація тіньової економіки та корупційних схем; розвиток інфраструктури; оптимізація податкової системи; запровадження в Україні європейських стандартів", - наголосив він.

Представники Marubeni Corporation розповіли, що вже постачають з України до Японії зернові та молочну продукцію і розраховують на розширення переліку агропромислової продукції. В Україні вони також реалізують екологічні проекти, наприклад постачають сонячні панелі.

Глава держави запросив співрозмовників інвестувати в сміттєпереробні заводи в Україні, згадавши екологічні проблеми у Львові та інших українських мегаполісах.

Крім того, президент звернув увагу представників японської компанії на можливість інвестування у будівництво доріг в Україні.

"Уряд нещодавно порахував протяжність доріг національного значення - це 44 тис. кілометрів. Ми розглянемо пропозиції щодо розбудови сучасних доріг, цікаві концесійні проекти", - сказав Зеленський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА