16:59 29.10.2019

Більшість киян добре оцінює роботу Кличка на посаді мера - соцопитування

2 хв читати
Більшість киян добре оцінює роботу Кличка на посаді мера - соцопитування

 Більше ніж третина киян віком від 18 років позитивно оцінюють діяльність Віталія Кличка на посаді мера столиці, тоді як негативну оцінку дає менше ніж третина респондентів, свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС).

"34,4% респондентів "добре" оцінюють діяльність В.Кличка на посаді мера Києва, "погано" оцінюють його діяльність - 30,9%. Ще 34,5% оцінюють його діяльність "ні добре, ні погано", - йдеться в прес-релізі, оприлюдненому на сайті КМІС у вівторок.

Окрім цього, 47,2% опитаних киян вважають, що в Україні справи йдуть в правильному напрямку, 40,1% - що у неправильному напрямку. Ще 12,7% респондентів не змогли або відмовилися відповідати на запитання.

"На аналогічне запитання щодо справ у Києві 44,6% респондентів відповіли, що справи в місті в цілому йдуть у правильному напрямку, 44,5% - що у неправильному напрямку. Ще 6,1% респондентів не змогли або відмовилися відповідати на запитання", - йдеться в релізі.

КМІС провів опитування громадської думки жителів м. Києва з 11 до 22 жовтня. Методом телефонних інтерв'ю з використанням комп'ютера (САTІ, computer-assistedtelephoneinterviews) опитано 803 респондентів, що проживають у м. Києві, за 2-ступеневою вибіркою з квотним відбором на останньому ступені, що репрезентативна для населення міста віком від 18 років.

Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0,95 і без урахування дизайн-ефекту) не перевищує 3,5% для показників, близьких до 50%, 3,1% - для показників, близьких до 25%, або 75%, 2,3% - для показників, близьких до 12%, або 88%, 1,6% - для показників, близьких до 5%, або 95%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА