13:53 31.10.2019

Є три варіанти вирішення скандалу з Яременком - Арахамія

2 хв читати
Є три варіанти вирішення скандалу з Яременком - Арахамія

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія бачить три варіанти вирішення через скандал навколо голови комітету із закордонних справ Богдана Яременка, і рішення ухвалить фракція на своїх зборах.

«Ми виноситимемо це на фракцію, я не можу вирішувати особисто. Ви говорите, що я голова фракції, але я маю винести це рішення на розгляд депутатів. Сьогодні ми не встигли розглянути це питання, оскільки було голосування щодо пана Дубневича та інші питання порядку денного. Потрібно надати слово самому Яременку, щоб він пояснив свою позицію», - сказав голова фракції «Слуга народу» журналістам у четвер

Він зазначив, що не потрібно перебільшувати скандал із листуванням Яременка і говорити про якусь шкоду для міжнародного іміджу України. Водночас Арахамія назвав три можливих варіанти розвитку подій.

«Я вважаю, що є три шляхи вирішення цього питання, які потенційно можуть бути. Перший шлях - це пан Яременко йде з посади голови комітету. Другий шлях, більш строгий: пан Яременко йде з фракції. Третій шлях, зовсім строгий: пан Яременко добровільно складе депутатський мандат. Це три потенційних рішення, не може бути варіанту: «А давайте зробимо вигляд, що нічого не сталося?». Так бути не може », - переконаний Арахамія.

За його словами, він особисто підтримує варіант зі звільненням Яременка з посади голови комітету у закордонних справах, оскільки це була його особиста переписка і в ній не було політичного підґрунтя. Арахамія каже, що фракція може зібратися вже цієї п'ятниці ввечері й вирішити питання щодо Яременка.

У ЗМІ було оприлюднено фото листування Яременка в смартфоні. Депутат потім стверджував, що його листування із секс-працівницею сфабриковане ним свідомо для провокації проти журналістів, однак пізніше вибачився за свій вчинок у Facebook.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА