17:19 31.10.2019

Яременко вибачився з трибуни ВР, нагадав про кримінальну відповідальність за публікацію особистого листування

2 хв читати
Яременко вибачився з трибуни ВР, нагадав про кримінальну відповідальність за публікацію особистого листування

Народний депутат від "Слуги народу", голова комітету парламенту з питань закордонної політики Богдан Яременко публічно вибачився перед членами сім'ї, колегами з фракції, президентом і виборцями за скандал із публікацією його листування в ЗМІ.

"Я хочу вибачитися перед своєю фракцією та перед президентом: ви стали заручниками ситуації, ви не заслужили, щоб вас втоптували в багнюку разом зі мною. Я прошу вибачення, друзі. Я сприйму спокійно і з вдячністю будь-яке ваше рішення з мого питання", - сказав Яременко з трибуни парламенту в четвер.

Він також вибачився перед своєю дружиною і виборцям, однак зазначив, що претензії щодо змісту його опублікованого листування висловлюють "моралісти".

"Дорогі друзі, якщо ви хочете поговорити про мораль і про закон - давайте. У цій країні є закон, який захищає мою і кожного з вас особисту переписку. Публікація листування є кримінальним злочином і той, хто зробив це звідти (показав на ложу преси - ІФ), заробив від трьох до семи років. Я не погрожую, а просто нагадую про закон і про мораль, які для всіх єдині", - сказав парламентарій.

Наприкінці виступу Яременко додав, що хотів би поговорити з кимось про мораль, але не бачить із ким, і заявив, що наполягає на відсутності шкоди для міжнародних відносин України та її міжнародному іміджу.

Раніше в ЗМІ було оприлюднено фото листування Яременка в смартфоні з секс-працівницею, яке він вів під час засідання в парламенті. Депутат потім стверджував, що листування сфабриковане і велося свідомо для провокації проти журналістів, однак пізніше вибачився за свій вчинок у Facebook.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА