19:24 01.11.2019

Яременко передасть Разумкову заяву про складання повноважень голови комітету із закордонних справ, якщо так вирішить фракція

2 хв читати
Яременко передасть Разумкову заяву про складання повноважень голови комітету із закордонних справ, якщо так вирішить фракція

Голова парламентського комітету з питань зовнішньої політики і міжпарламентської співпраці Богдан Яременко стверджує, що написав заяву про складання повноважень голови комітету, але передасть її голові Верховної Ради Дмитру Разумкову, якщо рішення про його відставку ухвалить фракція "Слуга народу".

"З метою порятунку українського парламентаризму від мене, а української журналістики в особі сайту "Букви" від ст. 163 і 182 Кримінального кодексу України, і з огляду на дрібний політичний шантаж трьох фракцій парламенту, я написав заяву про складання повноважень голови комітету", - написав Яременко на своїй сторінці у Facebook у п'ятницю ввечері.

За його словами, фотокопію заяви він оприлюднить у коментарях до публікації не пізніше за 23:00.

"Написати напишу. Але передам голові Верховної Ради (перед яким мені за цей безлад дійсно незручно) лише коли і якщо рішення про мою відставку прийме фракція партії "Слуга народу", яка мене на цю посаду і рекомендувала (орієнтовно в понеділок через тиждень)", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, раніше в ЗМІ було оприлюднено фото переписки Яременка в смартфоні. Депутат потім стверджував, що його листування з секс-працівницею він сфабрикував свідомо для провокації проти журналістів, проте пізніше вибачився за свій вчинок у Facebook.

1 листопада парламентські фракції "Європейська солідарність", "Батьківщина" та "Голос" порушили питання про доцільність перебування Яременка на посаді голови комітету з питань зовнішньої політики.

Перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко повідомив, що фракція обговорить ситуацію навколо Яременка наступного тижня.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА