11:50 05.11.2019

У "Слузі народу" підтвердили інформацію про зустріч о 16:00 щодо законопроектів про референдум

1 хв читати
У "Слузі народу" підтвердили інформацію про зустріч о 16:00 щодо законопроектів про референдум

Народний депутат від фракції "Слуга народу", член комітету з питань організації державної влади Віталій Безгін спростував інформацію про те, що президент України Володимир Зеленський збирає термінову нараду з підготовки закону про народовладдя.

Як заявив депутат в ефірі телеканалу "Наш", зустріч, присвячена підготовці законодавчих ініціатив щодо порядку проведення референдумів в Україні, дійсно призначена на 16:00 у Верховній Раді.

Безгін підтвердив час і місце зборів, проте наголосив, що ні про яку термінову нараду, скликану президентом, не йдеться.

"Дійсно, напрацювання в цьому напрямі відбуваються, але ця ніяка не термінова нарада, яку збирає президент. Дійсно, буде робоча зустріч з експертним середовищем, з представниками депутатського корпусу, з представниками відповідальних міністерств. Це буде не перша зустріч щодо роботи в цьому напрямі, і, звісно, так, вона стосуватиметься теми народовладдя. Тобто, ми припускаємо, що це буде проект із чотирьох-п'яти законопроектів", - пояснив нардеп.

Безгін уточнив, що на зустрічі буде перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук, а також члени комітетів з питань організації державної влади та цифрової трансформації, представники уряду, експерти та громадські активісти.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА