13:02 05.11.2019

Підготовку до нормандського саміту неправильно здійснювати в публічному режимі - Пєсков

1 хв читати
Підготовку до нормандського саміту неправильно здійснювати в публічному режимі - Пєсков

У Кремлі не прокоментували слів глави Міністерства закордонних справ України Вадима Пристайка про те, що Москва як умову проведення саміту в "нормандському форматі" висуває узгодження підсумкового документа зустрічі, назвавши недоцільним обговорення підготовки цього заходу в публічному просторі.

"Ні, не можу сказати", - сказав прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков журналістам, відповідаючи на запитання, чи може він пояснити, що саме має бути закріплено в цьому документі.

"Триває така дискретна підготовча робота, і було б неправильно здійснювати її в публічному режимі. Це ніяк би не сприяло процесу підготовки і якнайшвидшому проведенню зустрічі", - додав прес-секретар президента РФ.

Крім того, в Кремлі порадили звернутися до МЗС РФ з питанням про терміни та умови повернення Україні військових кораблів, затриманих під час "керченського інциденту".

"Це все теми для обговорення за дипломатичними каналами, тому я рекомендую звернутися до МЗС з цієї теми", - сказав Пєсков.

Так він прокоментував інформацію про те, що Україна направила ноту російській стороні з вимогою зазначити час і координати місця, де вона може забрати свої кораблі, і відповів на запитання, за яких умов Київ може це зробити.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

Євросоюзу необхідний "стрибок" в оборонній політиці, вважає Боррель

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА