19:28 07.11.2019

Зеленський про роботу Ради: деякі партії можуть не ходити на роботу, тому що не хочуть голосувати, але не всі

2 хв читати
Зеленський про роботу Ради: деякі партії можуть не ходити на роботу, тому що не хочуть голосувати, але не всі

Президент України Володимир Зеленський вважає, що проблемою в роботі нинішньої Верховної Ради є те, що партії, які не входять до більшості, "не хочуть голосувати".

"Мінус у тому, що в цілому інші партії, в принципі, можуть не ходити на роботу, але не всі. Тому що я знаю, що, наприклад, партія "Голос" голосувала за деякі важливі закони, ще деякі з інших партій. Але в принципі мінус у тому, що інші партії не хочуть голосувати. І це правда. Кожен з них вважає, що він головний опозиціонер для нинішньої влади", - сказав в інтерв'ю "Відверто з президентом" за кермом автомобіля Tesla, яке розміщене Офісом президента на сторінках у соцмережах у четвер.

Зеленський нагадав, що нинішнім парламентом прийнято вже більше 70 законів, серед яких повернення кримінальної відповідальності за незаконне збагачення, зняття депутатської недоторканності, судова реформа, перезавантаження Генеральної прокуратури, закони для поліпшення бізнес-клімату в Україні.

"Про "турборежим" і європейці, і представники МВФ, і ЄБРР, і Світового банку говорили мені, що дуже задоволені, і навіть що давайте трохи повільніше", - зазначив він.

Президент вказав, що, наприклад, повернення норми про кримінальну відповідальність за незаконне збагачення саботували і в попередньому парламенті, і навіть у новообраній Верховній Раді. "Дуже багато і великих фінансових груп, і інших партій лобіювали, щоб не голосувати за цей закон. Ми проголосували, скоро він починає реально діяти, тому це будуть не тільки посадки, а й повернення грошей до бюджету країни. Це найголовніше, тому що грошей немає", - сказав він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА