14:59 10.11.2019

Фракція "Слуга народу" у понеділок може розглянути питання санкцій до Яременка

2 хв читати
Фракція "Слуга народу" у понеділок може розглянути питання санкцій до Яременка

Голова партії "Слуга народу" і перший заступник голови фракції політсили у Верховній Раді Олександр Корнієнко заявив, що в понеділок депутати можуть розглянути питання про накладення санкцій на свого колегу, голову парламентського комітету у закордонних справах Богдана Яременка, який став фігурантом скандалу.

"Я думаю, що завтра на фракції розглядатимуть Порядок денний на тиждень і, можливо, ситуацію з Богданом Яременком", - заявив Корнієнко журналістам у неділю в Києві.

Він додав, що щодо інших депутатів "Слуги народу", вчинки яких також викликали обурення в суспільстві, зокрема поява парламентарія-мажоритарника із Запоріжжя Євгенія Шевченка в ефірі російського телебачення, рішення фракція поки що не ухвалювала.

Як повідомлялося, раніше в ЗМІ було опубліковано фото листування Яременка в смартфоні з секс-працівницею, яке він вів під час засідання в парламенті. Депутат потім стверджував, що листування він сфабрикував свідомо для провокації журналістів, проте пізніше вибачився за свій вчинок у Facebook.

1 листопада парламентські фракції "Європейська Солідарність", "Батьківщина" та "Голос" порушили питання про доцільність перебування Яременка на посаді голови Комітету з питань зовнішньої політики. Яременко заявив, що написав заяву про складання повноважень голови комітету, але передасть його голові Верховної Ради Дмитру Разумкову, якщо рішення про його відставку ухвалить фракція "Слуга народу".

Перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко повідомив, що фракція обговорить ситуацію щодо Яременка наступного тижня.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА