12:16 13.11.2019

"Мотор Січ" у зимовий період літатиме лише із Запоріжжя до Києва та Мінська, рейси з Києва до Львова та Одеси скасовано

2 хв читати
"Мотор Січ" у зимовий період літатиме лише із Запоріжжя до Києва та Мінська, рейси з Києва до Львова та Одеси скасовано

Авіакомпанія "Мотор Січ" у зимовий період 2019/2020 року здійснюватиме регулярні рейси лише за маршрутами Запоріжжя-Київ і Запоріжжя-Мінськ (Білорусь), повідомляється на сторінці авіакомпанії у Facebook.

"З метою оптимізації роботи авіакомпанія вирішила зосередити діяльність в одному базовому аеропорту - Міжнародному аеропорту "Запоріжжя", - повідомила прес-служба авіаперевізника.

Рейси до Києва, зокрема, здійснюватимуться двічі на день у будні та по одному рейсу - у вихідні.

Вильоти із Запоріжжя у будні заплановані на 7:20 та 17:50, прибуття до Міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни) - на 8:50 та 19:10. Вильоти з Києва до Запоріжжя здійснюватимуться з понеділка по п'ятницю о 10:50 та 20:00, прибуття до Запоріжжя - 12:10 та 21:15.

Щосуботи із Запоріжжя рейси здійснюватимуться о 8:30 із прибуттям до Києва о 9:50. Назад - виліт із Києва об 11:30, прибуття до Запоріжжя - 12:50.

Щонеділі виліт із Запоріжжя о 17:50, прибуття до Києва о 19:10. Назад - виліт із Києва о 20:30, прибуття до Запоріжжя - 21:45.

Рейси між Запоріжжям і Мінськом здійснюватимуться чотири рази на тиждень: щопонеділка, щосереди, щоп'ятниці та щонеділі.

Виліт із Запоріжжя у будні о 6:45, прибуття до Мінська - 10:00. Щонеділі із Запоріжжя рейси здійснюватимуться о 7:45 із прибуттям до Мінська об 11:00. Із Мінська рейси заплановані на 15:00, прибуття до Запоріжжя - на 16:15.

Авіакомпанія "Мотор Січ" є структурним підрозділом ПАТ "Мотор Січ" (Запоріжжя) - підприємства з розробки, виробництва, ремонту та обслуговування авіаційних газотурбінних двигунів для літаків і вертольотів, а також промислових газотурбінних установок.

Нині авіакомпанія оперує флотом із дев'яти літаків, здійснюючи регулярні пасажирські міжнародні та внутрішні рейси, пасажирські та вантажні чартерні рейси, а також спеціальні рейси, що забезпечують діяльність головного підприємства.

Базовим аеропортом авіакомпанії є Міжнародний аеропорт "Запоріжжя".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА