10:47 15.11.2019

Скороход і Поляков виключені з фракції "Слуга народу"

2 хв читати

Народних депутатів Анну Скороход та Антона Полякова виключили з фракції "Слуга народу", повідомив їхній колега Олександр Дубінський.

"Виключили Полякова та Скороход. Проголосували більшістю за НЕ виключення 2 кнопкодавів", - написав він у своєму Telegram-каналі.

Інформацію про ухвалення такого рішення на засіданні фракції у п'ятницю підтвердив журналістам заступник голови фракції Олександр Корнієнко.

"Їх виключили за порушення домовленостей щодо спільної позиції стосовно тих питань, за якими фракція виробила спільну позицію", - сказав Корнієнко.

Коментуючи рішення фракції, нардеп Скороход сказала: "Тепер ми можемо без переслідувань говорити те, що ми думаємо, і голосувати дійсно за програму президента, а не за ті закони лобістські, які нам пхають під гаслами та під егідою законів президента. Ми ніколи не йшли проти президента, ми навпаки завжди його підтримували, і продовжуватимемо його підтримувати".

Нардеп також назвала смішними обвинувачення у тому, що вона з чоловіком нібито хотіли дати хабара парламентаріям.

"Це мені взагалі смішно чути... Які хабарі, хлопці? Мені зараз розповіли, що я пропонувала по $3 тис. Тут зарплати по 5 тисяч на конвертах, а ви говорите $3 тисячі за рішення в комітеті? Не смішіть мене", - сказала Скороход.

У свою чергу Поляков стверджує, що обвинувачення фракції необґрунтовані.

"Жодних доказів, що я не гірше за всіх голосую або не так голосую, або прогулюю засідання надано не було. Це абсолютна маячня. Коли я поставив на голосування рішення, про те щоб виключити "кнопкодавів", якщо ми така чесна фракція "Слуга народу" і ми обіцяли у меморандумі перед виборами. Поставили на голосування – лише 10-15 осіб підтримали це рішення, тобто фракція дозволяє далі "кнопкодавів". Конкретних доказів чому я не відповідаю, крім того, що я написав у своєму Telegram-каналі немає", - сказав нардеп.

Поляков обвинуватив голову фракції "Слуга народу" Давида Арахамія в тому, що той спочатку говорить про важливість особистої позиції, а потім виключає людей із фракції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА