17:04 20.11.2019

Рабінович: Зеленський увімкнув "турборежим" замість зміни чиновників у владних кріслах

2 хв читати
Рабінович: Зеленський увімкнув "турборежим" замість зміни чиновників у владних кріслах

Президент України Володимир Зеленський, замість ухвалення найважливіших для країни законів, увімкнув "режим турбомаячні", тому українському народу необхідно розібрати та оцінити діяльність шостого президента, заявив співголова парламентської фракції "Опозиційна платформа - за життя" Вадим Рабінович із нагоди півроку зміни влади в країні.

"Для мене у політиці найважливіше - це те, що людина говорить, що обіцяє та що робить. А був він хорошим чи ні - покаже співвідношення передвиборних обіцянок і закінчення президентського терміну", - сказав Рабінович під час великого телемарафону "Діалог з країною", повідомляє в середу прес-служба "ОПЗЖ".

Він нагадав, що першою обіцянкою Зеленського до приходу до влади був закон про народовладдя.

"Це означає, що ми з вами вирішували б - продавати нам землю чи ні, йти нам у НАТО чи ні. Все це має вирішувати народ. Але вони почали з якоїсь "турбомаячні", - звернув увагу політик.

Ще одним важливим показником діяльності нинішньої влади народний депутат назвав те, що за час роботи Зеленського було закрито безліч приватних підприємств - понад 167 тисяч.

"Для мене це ключове - що обіцяв нам президент і його партія? Наводжу приклад обіцянок Зеленського: "країна, де стріляють феєрверки лише на весіллях"," країна, де немає спеціальних пропозицій про роботу в Польщі, а лише про роботу в Україні". Може, я відстав від життя? Я вибачаюся, але 167 тисяч приватних підприємств закрито лише за час роботи Зеленського! Вдумайтеся, наших малих приватних підприємств", - обурився Рабінович.

Він нагадав, що ту надбавку вчителям, яку дав уряд Гройсмана, скасував уряд Гончарука.

"Так що далі? Кланятися та говорити, що у нас все добре? Українці все ще вірять в те, що Зеленський зможе щось змінити. У всіх нас була величезна надія на Зеленського. Я не кажу, що ми повністю втратили цю надію, незважаючи на те, що на сьогодні жодну з обіцянок поки що не виконано", - зазначив парламентарій.

Він нагадав, що ще під час каденції п'ятого президента України Петра Порошенка подав законопроект, який пропонував встановити на законодавчому рівні покарання політиків за невиконання передвиборних обіцянок. Однак досі його ніхто не розглянув.

"Поки що ми чуємо "стару пісню", коли кожна нова влада "звалює" всі проблеми на своїх попередників. Тоді що ми поміняли? Порошенка на Зеленського - різниця в прізвищах? Так мені все одно, яке прізвище у президента! Я хочу, щоб не прізвище змінювалося, щоб не дупа на золотому унітазі, а щоб змінювалася ситуація", - резюмував Вадим Рабинович.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сенатор США Грем: Путін - не легітимний президент, закликаю адміністрацію Байдена підтримати включення РФ до списку країн-спонсорів тероризму

Президент Литви: Ми маємо бути тими, хто встановлює правила для майбутнього, не Путін

Боррель про EURO5 млрд військової допомоги: Ми продовжимо підтримувати Україну, чого це не коштувало б

Глава Євроради закликав зміцнити оборонний потенціал Європи, перейти в режим "воєнної економіки"

Австрія здатна очолити міжнародну коаліцію з гумдопомоги Україні - Стефанчук

Комітет із нацбезпеки обговорив поправки щодо регламентації вилучення транспорту в законопроєкті про мобілізацію - Фріз

Китай розглядає можливість участі в інавгураційному Саміті миру - посол Китаю у Швейцарії

ЄС: Російські вибори на тимчасово окупованих територіях України незаконні

У МЗС Польщі прокоментували президентські вибори до РФ

Жодної легітимності в імітації російських виборів немає - Зеленський

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА