07:53 24.11.2019

Помічник Зеленського Єрмак заявляє, що найближчим часом проти нього збільшиться кількість інформатак через докладені зусилля з припинення війни

2 хв читати
Помічник Зеленського Єрмак заявляє, що найближчим часом проти нього збільшиться кількість інформатак через докладені зусилля з припинення війни

Помічник президента України Володимира Зеленського Андрій Єрмак заявляє, що проти нього найближчим часом тільки збільшиться кількість інформаційних атак через додані ним зусилля для припинення війни на Донбасі і відновлення територіальної цілісності України.

"В Україні є низка політиків, яким невигідно, щоб закінчувалася війна. Їм невигідно, тому що вони збагачуються на ній - як матеріально, так і політично, нарощуючи рейтинг. Тому я не дивуюся інформаційним атакам на мене, це логічний крок з їхнього боку. Запам'ятайте цей пост, як то кажуть: найближчим часом кількість інформаційних атак проти мене набагато збільшиться", - написав він на своїй сторінці в Facebook у суботу ввечері.

Єрмак зазначив, що в складі команди президента Зеленського він сьогодні докладає багато зусиль для того, щоб війну на Донбасі була закінчена, а територіальна цілісність і суверенітет України - відновлені.

Зокрема, Єрмак прокоментував озвучені до нього питання в ефірі телеканалу "Прямий". Він назвав маніпуляцією і такому, що не відповідає дійсності, твердженню, що "в 2018 році Андрій Борисович Єрмак де-факто став бізнес-партнером людей, тісно пов'язаних з Аркадієм Ротенбергом".

Помічник президента України вказав, що ТОВ "Інтерпромфінанс-безпека" було зареєстровано в 2001 році, проте жодної господарської діяльності воно не вело, це можна підтвердити документально, якщо переглянути дані відповідних офіційних реєстрів.

"Тобто, ще задовго до початку війни, я не мав жодних стосунків з ТОВ "Сарич", як не маю і зараз, і не несу жодної відповідальності за діяльність цієї юридичної особи або його бенефіціарів. Більше того, у мене немає зв'язку з ними , і тому я весь цей час не міг закрити ТОВ "Інтерпромфінанс-безпека", - пояснив він.

Єрмак також зазначив, що стосовно його спілкування з тимчасовим повіреним у справах США в Україні Вільямом Тейлором сам посол вже зробив заяву після того, як українські ЗМІ почали поширювати інформацію, яка не відповідає дійсності.

"По-друге, мій брат Денис з 2014 року їздив в зону АТО і брав участь в бойових діях як доброволець. У серпні 2014 він отримав контузію, і досі страждає від важких мігреней, і переніс важку операцію з відновлення зору. Тому фраза журналістів "Прямого" каналу про те, що він "залишився неушкодженим", є неправдою", - заявив він.

При цьому Єрмак підкреслив, що двері його кабінету завжди відкриті для преси, він дуже поважає незаангажованих і об'єктивних журналістів, їх роботу і готовий відповідати на будь-які питання.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА