13:26 24.11.2019

Блумберг має намір перешкодити Трампу переобратися в 2020 році

2 хв читати
Блумберг має намір перешкодити Трампу переобратися в 2020 році

Колишній мер Нью-Йорка Майкл Блумберг не має наміру дозволити президенту США Дональду Трампу переобратися на цю посаду на виборах 2020 року, заявив агентству Associated Press головний радник магната Говард Вольфсон.

Американські ЗМІ зазначають, що такі заяви пролунали в той час, як Блумберг, мабуть, роздумує про те, чи не взяти участь у боротьбі за висунення кандидатом в президенти від демократів.

За словами Вольфсона, Блумберг "зробить все, що потрібно для перемоги над Дональдом Трампом".

Крім цього, радник сказав, що Блумберг не буде приймати політичних пожертв і відмовиться від президентської зарплати - в тому разі, якщо стане главою Білого дому.

"За все своє життя він ніколи не приймав політичних пожертвувань. Він не має наміру починати цього. Його не можна купити", - наголосив Вольфсон.

Він зазначив, що завдяки своєму фінансовому становищу Майкл Блумберг є "повністю незалежним від будь-яких спеціальних інтересів".

За даними американських ЗМІ, видання Forbes оцінює статки Блумберга в понад $ 54 млрд.

Трамп у п'ятницю заявив, що не знає, кому з кандидатів від демократів вдасться перемогти на праймеріз партії і стати його опонентом на президентських виборах наступного року.

Журналісти також запитали у Трампа, що він думає про можливу кандидатуру колишнього мера Нью-Йорка. "Ні, я не бачу його (єдиним кандидатом від демократів - ІФ). У нього є гроші, але його час прийшов і пішов", - сказав президент США.

Наступні президентські вибори в США відбудуться в листопаді 2020 року. Трамп неодноразово заявляв про намір переобратися на президентську посаду і висловлював упевненість в тому, що йому це вдасться.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА