17:26 27.11.2019

Екс-глава Адміністрації Порошенка Райнін очолив Харківську облорганізацію "ОПЗЖ"

2 хв читати
Екс-глава Адміністрації Порошенка Райнін очолив Харківську облорганізацію "ОПЗЖ"

 Екс-глава Адміністрації президента Петра Порошенка Ігор Райнін очолив Харківську обласну організацію "Опозиційна платформа - За життя".

"Сьогодні відбулося обрання. Не одноголосно. Двоє людей утрималися, решта проголосували "за", - повідомили кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" в облорганізації "ОПЗЖ".

Місцевий інтернет-сайт KharkivToday розмістив відео, на якому Райнін після свого обрання дякує новим однопартійцям, а також співголові "ОПЗЖ" Юрію Бойку, який висунув його на цю посаду.

"У кожному з вас я бачу свого друга, партнера, товариша, і ви мене теж не розчаровуйте. Дякую за підтримку, Юрію Анатолійовичу, спасибі ще раз", - сказав Райнін.

Він також пообіцяв докласти максимум зусиль для перемоги на виборах до місцевих рад у наступному році, зазначивши, що виборча кампанія буде складною.

"У нас попереду виборчий рік, вибори до місцевих рад. Це, напевно, найскладніша кампанія, тому що багатошарова, вона потребує спільних чітких дій. Йти до людей, розмовляти з людьми нам не потрібно, нам потрібно відновлювати промисловість. Нам потрібно не дати можливості образити людей під час т.зв. земельної реформи, т.зв. великої приватизації, де багато питань і низки ще моментів, пов'язаних, зокрема, з ситуацією, яка буде взимку з транзитом газу тощо. Тут потрібно застосувати зусилля, відкинути ті чи інші амбіції, ті чи інші якісь інші моменти, об'єднуватися, йти, перемагати в місцеві ради, для того щоб бути корисними, потрібними для звичайної людини, для пересічного українця. Можу вас запевнити, що всі мої сили і вміння, досвід будуть підпорядковані цій меті", - сказав Райнін.

Ігорю Райніну 46 років. Він депутат Харківської облради VI-VII скликання (обирався спочатку від "Батьківщини", потім - від Блоку Петра Порошенка "Солідарність"). Із 3 лютого 2015-го до 29 серпня 2016 року був головою Харківської облдержадміністрації. Будучи головою ХОДА, пролобіював проведення позачергової сесії облради, на якій депутати підтримали постанову Верховної Ради про визнання Російської Федерації країною-агресором і виступав за встановлення пам'ятника Небесної сотні на однойменній площі в Харкові. У рамках виконання закону про декомунізацію Райнін підписав розпорядження про перейменування 52 топонімів, зокрема просп. Маршала Жукова на просп. Петра Григоренка (правозахисника, який виступав на захист кримських татар та інших депортованих народів), просп. Правди - просп. Незалежності, а вул. Червоного Льотчика - вул. Юрія Шевельова (мовознавця-славіста та історика літератури). Крім того, три вулиці в Харкові було названо на честь Героїв Небесної сотні.

Із лютого 2015 року до травня 2016 року очолював Харківську територіальну організацію партії БПП "Солідарність". Із серпня 2016-го до травня 2019 року було главою Адміністрації президента.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА