20:08 27.11.2019

Опозиція - добрий час загубити ситуативних попутників, а очищення робить команду сильнішою - нардеп від "Євросолідарності" Геращенко

2 хв читати
Опозиція - добрий час загубити ситуативних попутників, а очищення робить команду сильнішою - нардеп від "Євросолідарності" Геращенко

Перебування політичної сили в опозиції дозволяє очистити команду від ситуативних попутників, залишивши в команді тільки ідеологічних "бійців", зазначає народний депутат Ірина Геращенко (фракція "Європейська солідарність").

"Опозиція - добрий час загубити ідеологічних чи ситуативних попутників, людей у футлярі. Я завжди була за те, що партія має будуватися на ідеології. А не на приналежності до влади. Можливо, саме тому я особисто доєдналася до партії вже в опозиції, коли там залишилися тільки ідеологічні бійці. Очищення робить команду сильнішою", - написала вона на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу ввечері.

Раніше в середу стало відомо, що екс-глава Адміністрації президента України Петра Порошенка (з серпня 2016 р. по травень 2019 р.) Ігор Райнін очолив Харківську обласну організацію партії "Опозиційна платформа - За життя".

Райніну 46 років. Він депутат Харківської облради VI-VII скликання (обирався спочатку від "Батьківщини", потім - від Блоку Петра Порошенка "Солідарність"). Із 3 лютого 2015-го до 29 серпня 2016 року був головою Харківської облдержадміністрації. Будучи головою ХОДА, пролобіював проведення позачергової сесії облради, на якій депутати підтримали постанову Верховної Ради про визнання Російської Федерації країною-агресором і виступав за встановлення пам'ятника Небесної сотні на однойменній площі в Харкові.

У рамках виконання закону про декомунізацію Райнін підписав розпорядження про перейменування 52 топонімів, зокрема просп. Маршала Жукова на просп. Петра Григоренка (правозахисника, який виступав на захист кримських татар та інших депортованих народів), просп. Правди - просп. Незалежності, а вул. Червоного Льотчика - вул. Юрія Шевельова (мовознавця-славіста та історика літератури). Крім того, три вулиці в Харкові було названо на честь Героїв Небесної сотні.

Із лютого 2015 року до травня 2016 року очолював Харківську територіальну організацію партії БПП "Солідарність". Із серпня 2016-го до травня 2019 року був главою Адміністрації президента.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА