15:14 29.11.2019

Єдиною міжнародною організацією, що знайшла способи покарання російського тероризму, стала WADA - експерт

2 хв читати

Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) є єдиною міжнародною організацією, що знайшла дієвий механізм реакції на протизаконну діяльність РФ, зазначає заступник директора з міжнародних питань Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння Михайло Самусь.

"Насправді, таке враження, що єдиною міжнародною організацією, яка знайшла способи покарання російського тероризму, є WADA - антидопінгова організація, яка все-таки знайшла можливості та механізми, і на відміну від ООН, НАТО, ЄС, ОБСЄ, вводить жорсткі санкції , які наразі можуть зруйнувати російський спорт через начебто розумну, з точки зору пана Путіна (президент РФ Володимир Путін - ІФ) політику, яку ніхто нібито не може розпізнати", - пояснив Самусь у п'ятницю у Києві під час конференції "Тероризм у внутрішній і зовнішній політиці Росії", яку організував Центр дослідження Росії.

За словами експерта, під час зустрічі лідерів країн "нормандської четвірки" (Україна, Німеччина, Франція, РФ) у Парижі 9 грудня президенту України Володимиру Зеленському доведеться визначитися з тим, є РФ державою-терористом чи партнером. "Особливо хотів би нагадати про наближення такої дати, як 9 грудня, коли українському президенту, Українській державі треба буде визначатися, з ким ми маємо справу: чи це держава-терорист, чи це партнер, з яким можна вести розмови. Таке враження, що Франція та Німеччина вважають цю країну своїм партнером, на жаль. І українському керівництву буде дуже важко протистояти цьому", - сказав Самусь.

"Адже всі розуміють, хто збив літак MH-17, всі розуміють, хто зробив спробу отруєння Скрипалів, всі розуміють, хто веде війну проти України, всі розуміють, хто окупував і анексував Крим, а насправді ні реакції ООН, ні реакції НАТО, ні реакції ЄС, реальної адекватної реакції ми не бачимо", - резюмував Самусь.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА