07:24 07.12.2019

Зеленський: Порошенко зараз не згоден з тим, що саме він і підписав в Мінську, а там все дуже складно з тим же контролем над кордоном

2 хв читати
Зеленський: Порошенко зараз не згоден з тим, що саме він і підписав в Мінську, а там все дуже складно з тим же контролем над кордоном

Президент України Володимир Зеленський зазначає, що політики, які закликають його не переходити "червоні лінії", повинні розуміти, що ніхто у владі не хоче "капітуляції" на переговорах в нормандському форматі, а п'ятий президент України Петро Порошенко зараз не згоден з тим, що він сам і підписав свого часу в Мінську.

"По-перше, мені дуже подобається, що ця прекрасна трійка нових політиків: Петро Порошенко, Юлія Володимирівна (Тимошенко - ІФ) шановна, і Славко Вакарчук, не згодні, і саме колишній президент (Порошенко - ІФ) не згоден з тим, що саме він підписав", - сказав він в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" на телеканалі "Україна".

Зеленський вказав, що коли інші політики щось підписують, то вони повинні розуміти, що "ніхто не хоче капітуляції, ніхто не хоче віддавати наші території".

"Якісь деталі про те, що вибори не можуть відбуватися, коли там озброєні люди, - так, ми все це розуміємо. Деталі з кордоном, які підписала в Мінську та сама видатна людина (п'ятий президент України Петро Порошенко - ІФ), дуже складні. Моя позиція дуже проста, що на час виборів на тимчасово окупованому Донбасі, на той момент Україна повинна повністю контролювати наш кордон", - пояснив він.

Говорячи про так звані "червоні лінії", Зеленський також зазначив, що зрозумів за шість місяців свого президентства, що "політика любить тишу". "Якщо я зараз розповім вам усі деталі, то я буду без зброї за столом, за яким деякі люди будуть озброєні. Тому, якщо можна, деякі деталі я не хочу розповідати", - сказав він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА