10:06 12.12.2019

Гончаренко написав депутатський запит Зеленському щодо умов продажу серіалу "Слуга народу" російському ТНТ

2 хв читати
Гончаренко написав депутатський запит Зеленському щодо умов продажу серіалу "Слуга народу" російському ТНТ

Народний депутат Верховної Ради від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко підготував депутатський запит про умови продажу прав на трансляцію серіалу "Слуга народу" на російському телеканалі "ТНТ".

"Написав запит особисто Зеленському, щоб дізнатися "що почому", а саме: за яку суму "Студія Квартал 95", творцем якої є сам Володимир Олександрович (президент України Володимир Зеленський - ІФ), продала права на трансляцію російському телебаченню; коли розпочалися переговори; коли відбувся продаж прав на трансляцію і була проведена операція?" - повідомив Гончаренко на своїй сторінці в мережі Facebook.

Він додав, що "анонс політичної комедії на російському телебаченні відбувся раптово й відразу після "нормандської зустрічі", де був і глава "Газпрому" (Олексій Міллер - ІФ), який володіє "ТНТ".

"Хто знає, може Зеленський домовлявся про серіал в обмін на "формулу Штайнмаєра"? - додав нардеп.

Як повідомлялося, російський телеканал "ТНТ" прибрав із телеефіру український серіал "Слуга народу" після показу трьох перших серій, повідомила російська газета "Ведомости".

За інформацією видання, перші три серії було показано в ефірі каналу, що належить "Газпром медіа", в середу, 11 грудня. Раніше в телепрограмі було зазначено, що продовження серіалу виходитиме в ефірі ТНТ з 19:00 до 20:30 наступні два дні, 12 і 13 грудня. В цей час покажуть російські серіали "Інтерни" та "СашаТаня".

"Очевидно, канал дуже швидко змінював програму - навіть на 22:00 мск (за Києвом – 21:00) у мобільній і десктопній версіях сайту ТНТ були зазначені різні заміни для "Слуги народу". В одній це були серіали "Полярний" і "СашаТаня", а в інший - "Інтерни" та "СашаТаня", - зазначено в повідомленні на сайті видання в середу ввечері.

Представник ТНТ заявив "Ведомостям", що канал від самого початку не мав наміру показувати більше трьох перших серій "Слуги народу" в ефірі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА