16:02 23.12.2019

Явка на виборчі дільниці під час виборів в ОТГ становила від 30% до 70% - ЦВК

2 хв читати
Явка на виборчі дільниці під час виборів в ОТГ становила від 30% до 70% - ЦВК

Явка на місцеві вибори в об'єднаних територіальних громадах (ОТГ) становила від 30% до 70%, повідомляє прес-служба Центральної виборчої комісії України (ЦВК).

Після узагальнення попередньої інформації, що надійшла до ЦВК від територіальних виборчих комісій, лідером щодо явки виборців станом на 20:00 годину 22 грудня 2019 року стала Сошичненська сільська ОТГ Камінь-Каширського району Волинської області, де явка виборців становила 69,6%. На другому місці - Сахновецька сільська ОТГ Старокостянтинівського району Хмельницької області з явкою 67,7%, третє місце розділили Старосілецька сільська ОТГ Коростишівського району Житомирської області й Великобудищанська сільська ОТГ Гадяцького району Полтавської області з явкою 67%.

Найнижчу явку зафіксували в Пасічнянській сільській ОТГ Надвірнянського району Івано-Франківської області – лише 29,98%. На другому місці з кінця розташувалася Курилівська сільська ОТГ Куп'янського району Харківської області з явкою 32,5%, на третьому - Тернуватська селищна ОТГ Новомиколаївського району Запорізької області - 36,2%.

Як повідомлялося, в неділю 22 грудня 2019 року в Україні відбулися перші вибори депутатів сільських, селищних і міських рад ОТГ і відповідних сільських, селищних і міських голів. Вибори відбулися у 86 ОТГ 21 області України - 69 сільських, 16 селищних та одній міській.

За попередніми підсумками виборів, отриманими після обробки 75% виборчих дільниць, найбільшу кількість мандатів у ОТГ отримала партія "Слуга народу", на другому - "Європейська солідарність".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА