14:34 03.01.2020

Інформмовлення державного телеканалу для тимчасово окупованих територій очолить екс-головний редактор "24 каналу" Трибушна - Мінкультури

1 хв читати
Інформмовлення державного телеканалу для тимчасово окупованих територій очолить екс-головний редактор "24 каналу" Трибушна - Мінкультури

Інформаційне мовлення державного телеканалу для тимчасово окупованих територій, який запускається на базі UA|TV, очолить колишня головна редакторка "24 каналу", а в минулому - заступниця головного редактора видання "Новое время", редактор журналу "Кореспондент" Олена Трибушна.

Згідно з повідомленням прес-служби Міністерства культури, молоді та спорту України, канал розпочне мовлення 15 лютого 2020 року. Його директора буде обрано шляхом конкурсного відбору в січні. До цього його обов'язки виконуватиме заступник директора Юлія Островська.

На першому етапі канал об'єднуватиме українсько- та російськомовні розважальні програми, серіали та кінофільми виробництва провідних українських медіагруп, інформаційне мовлення власного виробництва.

"Мета нового телеканалу - повернути в український інформаційний і культурний простір тих наших співгромадян, які через війну вже шостий рік позбавлені можливості дивитися українське телебачення, отримувати об'єктивну інформацію про свою країну, й на чиє ставлення до України впливають переважно російські телеканали", - цитує прес-служба відомства Трибушну.

Як зазначає прес-служба, Мінкультури вже розглянуло кілька концепцій мовлення телеканалу. Остаточну буде затверджено після обрання керівника телеканалу.

Раніше Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення відновила дозволи на тимчасове мовлення на територіях з особливим режимом мовлення Національної громадської телерадіокомпанії, "Армія FM", "Перець FM", "Радіо М" і "Тризуб ФМ".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА