11:29 14.01.2020

Комітет з питань зовнішньої політики очолить Мережко - Арахамія

1 хв читати
Комітет з питань зовнішньої політики очолить Мережко - Арахамія

 Керівник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що головою комітету із зовнішньої політики замість Богдана Яременка стане Олександр Мережко ("Слуга народу").

"Замість пані Венедіктової, ми визначилися, що це буде пан Костін. А з міжнародної політики - пан Мережко", - сказав Арахамія журналістам у вівторок.

Мережко (1971 р.н.) є депутатом-списочником від "Слуги народу". До висунення фракцією на посаду голови комітету з питань зовнішньої політики був головою підкомітету цивільного та адміністративного законодавства правового комітету Верховної Ради. На момент обрання народним депутатом - професор кафедри права, Київський національний лінгвістичний університет.

Як повідомлялося, напередодні перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко повідомив, що Ірину Венедіктову як голову правового комітету замінить її заступник Андрій Костін.

Президент України Володимир Зеленський звільнив Романа Трубу з посади директора ДБР і призначив тимчасово виконувачем обов'язки директора відомства Ірину Венедіктову, яка є народним депутатом фракції "Слуга народу" й очолює комітет Верховної Ради з питань правової політики.

Раніше в ЗМІ було оприлюднено фото листування Яременко у смартфоні зі секс-працівницею, яке він вів під час засідання в парламенті. Депутат потім стверджував, що листування сфабриковано ним свідомо для провокації проти журналістів, однак пізніше вибачився за свій вчинок у Facebook.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА