10:59 24.01.2020

Рабінович: Зеленський відмовився відвідати форум в Єрусалимі, послухавши дурної поради

2 хв читати
Рабінович: Зеленський відмовився відвідати форум в Єрусалимі, послухавши дурної поради

Народний депутат України, співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабінович розцінює відсутність президента України Володимира Зеленського на Всесвітньому форумі пам'яті голокосту як необережний вчинок, на який главу держави підштовхнули його нерозумні соратники, повідомляється на офіційному сайті політсили.

"Це був абсолютно феноменальний форум, проведений на найвищому рівні за участю п'яти президентів і шести королів. Перші особи держав вимовляли духовні мови: віце-президент США Пенс, президент Франції Макрон, президент Росії Путін не говорили про політику - вони говорили про майбутнє народів. Так, Путін запропонував скликати всесвітній форум з антисемітизму, що викликало величезний інтерес у присутніх. Багато говорили і про перекручування історії. І нам - людям, які живуть в Україні, - дуже важливо чути це. Пишаюся, що я в складі делегації партії "Опозиційна платформа - За життя" був на всіх цих заходах, включаючи відкриття пам'ятника "Свічка пам'яті", - наголосив Рабінович.

Політик повідомив, що до нього "зверталися всі російські телеканали з одним запитанням: що сталося із Зеленським?". "Я вже говорив і повторю: хтось дав йому нерозумну пораду не брати участі у Всесвітньому форумі жертв голокосту. Не виключаю, що цей "геніальний" план підказав главі держави хтось із порошенківських "соросят". Адже у Зеленського не такий уже і великий міжнародний досвід, щоб самому вирішувати, брати участь чи ні в цьому світового рівня заході", - припустив Рабінович.

Проте відмова Зеленського брати участь у Всесвітньому форумі жертв голокосту не вплине на двосторонні відносини між Україною та Ізраїлем, вважає народний депутат, але водночас він упевнений - президенту "не варто йти на поводу у меншості й вважати героями тих, хто такими не є". "Нам потрібно рятувати країну, припиняти ахінею і вставати з колін!" - сказав Рабінович.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА