18:36 27.01.2020

Медведчук: Експерименти над "Укрзалізницею" - демонстрація безвідповідальності Кабміну

2 хв читати
Медведчук: Експерименти над "Укрзалізницею" - демонстрація безвідповідальності Кабміну

Голова політради партії "Опозиційна платформа - За життя" називає плани прем'єр-міністра України Олексія Гончарука про передання німецькій Deutsche Bahn в управління українських залізниць символом некомпетентності й безвідповідальності чинного уряду.

"Випадок дійсно "безпрецедентний" навіть для багатої на дивні управлінські рішення України. Такого ще не було, щоб цілу підгалузь країни, що має стратегічне значення, передали в управління іноземній компанії. Очевидно, саме для цього Зеленський давав Гончаруку "ще один шанс", - йдеться в коментарі Медведчука, розміщеному на сайті партії в понеділок.

За його словами, "Укрзалізниця" за останні шість років "бачила все". "Але щоб так просто "передати в управління" всі залізниці країни ‒ такого дійсно ще не було. Це "рішення" ‒ символ некомпетентності, безпорадності та безвідповідальності нинішнього Кабміну, його невміння і небажання управляти економікою країни", - зазначив політик.

Медведчук відзначає наявність в Україні управлінської кризи, "коли наступне "покоління" управлінців помітно гірше за попереднє". "Управлінська катастрофа вже сталася в Україні. Наступна за нею ‒ практично неминуча катастрофа країни. Кожен день перебування нинішнього уряду при владі веде Україну до катастрофи. Країну треба рятувати, і рятувати терміново ‒ уже сьогодні. Завтра буде пізно", - заявив політик.

Він нагадав, що Гончарук 24 січня повідомляв, що про продаж або концесію "Укрзалізниці" не йдеться, але більше інформації уряд надасть лише 5 лютого, тобто під час укладення Угоди про стратегічне партнерство. "Тобто тоді, коли протестувати буде вже пізно", - зазначив голова політради партії.

"Після такого "мудрого" управлінського рішення нас явно чекає ще чимало масштабних нововведень від Гончарука. Питання тільки в тому, як українська економіка їх переживе", - резюмував Медведчук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА