08:13 30.01.2020

ЄС оприлюднив імена семи осіб, внесених до списку санкцій за проведення незаконних виборів в окупованому Криму

1 хв читати
ЄС оприлюднив імена семи осіб, внесених до списку санкцій за проведення незаконних виборів в окупованому Криму

В Офіційному журналі Європейського Союзу оприлюднені імена семи осіб, внесених до списку санкцій за проведення у вересні минулого року незаконних виборів в окупованому Росією Криму.

У рішенні, оприлюдненому в Офіційному журналі в середу, 29 січня, зазначено, що в список внесені голова так званих "Законодавчих зборів" незаконно анексованого Севастополя Володимир Немцев, заступник голови Законодавчих зборів Севастополя Катерина Алтабаєва, тимчасово виконуючий обов'язки губернатора Севастополя Михайло Развожаєв, голова Ради міністрів Криму Юрій Гоцанюк.

Також в списку значиться голова Севастопольської виборчої комісії Сергій Даниленко, заступник голови Севастопольської виборчої комісії Лідія Басова і секретар цієї ж комісії Катерина Пиркова.

Як повідомлялося раніше, 28 січня Рада ЄС із загальних питань додала сімох людей до списку осіб, які підпадають під санкції ЄС за "підрив або загрозу територіальній цілісності, суверенітету і незалежності України" за причетність до організації 8 вересня 2019 року місцевих російських виборів у "незаконно анексованих" Криму і Севастополі.

Індивідуальні санкції містять заморожування активів фізичних та юридичних осіб в Європейському союзі і заборону на поїздки в країни ЄС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА