11:34 04.02.2020

ВР призначила Дениса Шмигаля віце-прем'єром - міністром розвитку громад і територій

1 хв читати
ВР призначила Дениса Шмигаля віце-прем'єром - міністром розвитку громад і територій

Верховна Рада призначила Дениса Шмигаля віце-прем'єр-міністром - міністром розвитку громад і територій.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", за відповідне рішення на засіданні парламенту у вівторок проголосували 278 народних депутатів.

"Фокус цього міністерства наразі важливо спрямувати на питання децентралізації. Ми за 5 місяців дуже тісно співпрацювали з головами ОДА. Було дуже багато завдань, і під час їх виконання найкраще себе проявив Денис Шмигаль. Ось ця людина, я прошу призначити його на посаду віце-прем'єр-міністра - міністра розвитку громад і територій, тому що він чудово розуміє, як працює регіон, він є чудовим менеджером", - заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук, звертаючись до нардепів перед голосуванням за призначення.

Раніше у вівторок парламентарії звільнили з посади міністра розвитку громад і територій Альону Бабак, яка написала заяву на звільнення за власним бажанням.

Як повідомлялося, на засіданні вранці 17 січня профільний комітет Ради ухвалив рішення рекомендувати нардепам призначити Дениса Шмигаля на посаду віце-прем'єр-міністра - міністра розвитку громад і території.

До цього призначення з серпня 2019 року Шмигаль очолював Івано-Франківську обласну державну адміністрацію.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА