22:22 10.02.2020

Єрмак очікує, що дата візиту Зеленського в США стане відома найближчим часом, і це буде історичний візит

2 хв читати

Помічник президента України Володимира Зеленського Андрій Єрмак зазначає, що дати офіційного візиту глави української держави в США наразі немає, але очікує, що вона може з'явитися найближчим часом.

"Дат, як і раніше, немає. Пан Помпео сказав, що вони повинні з'явитися найближчим часом. Я думаю, що цей візит (держсекретаря США Майка Помпео до Києва - ІФ) зміцнив той розвиток українсько-американських відносин, хорошу тенденцію, яка намітилася", - сказав він в інтерв'ю програмі "Реальна політика з Євгеном Кисельовим" на телеканалі "Україна 24".

Єрмак вважає, що візит Помпео став ще одним кроком, який показує вихід українсько-американських відносин на новий рівень. "Я думаю, що там у них (в США - ІФ) зараз закінчаться всі їх внутрішні процедури, пов'язані з імпічментом тощо. Я думаю, що найближчим часом ми повинні отримати дати візиту. І я абсолютно впевнений, що це буде історичний візит президента Зеленського в Сполучені Штати", - переконаний він.

Помічник президента України знову вказав, що "все, що пов'язано з розмовами навколо "Бурісми", втручання в вибори, нас, президента Зеленського, жодним чином не стосується".

"Це все відбувалося до нас, і ми отримали це у спадок. І та принципова, чесна щира позиція президента, яку він зайняв, я точно знаю, викликає величезну повагу, як зі сторони республіканців, так і з боку демократів", - підкреслив Єрмак.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА