18:42 13.02.2020

У профільному комітеті ВР розпочинають роботу над законопроектом про введення другого рівня пенсійного забезпечення

1 хв читати
У профільному комітеті ВР розпочинають роботу над законопроектом про введення другого рівня пенсійного забезпечення

Робоча група приступає до обговорення законопроекту про введення другого рівня (накопичувального) пенсійного забезпечення, заявляє один з авторів законопроекту, голова парламентського комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова (фракція "Слуга народу").

"Ми включили вже його (законопроект - ІФ) до порядку денного цієї сесії. Створено робочу групу, яку очолила Наталія Королевська (фракція "Опозиційна платформа - За життя"). Ця робоча група засідатиме наступного тижня вперше", - повідомила Третьякова на брифінгу в четвер у Києві.

Вона нагадала, що фракція "ОПЗЖ" категорично проти введення другого рівня пенсійного забезпечення і відповідно зареєструвала альтернативний документ, Третьякова не знає, чому "ОПЗЖ" проти введення накопичувального пенсійного забезпечення, та хоче дізнатися аргументи опонентів на засіданні робочої групи.

"Хочу, щоб ця розмова була і в комітеті на робочій групі, щоб суспільство знало, у кого які мотивації", - зазначила Третьякова.

За її словами, робоча група надасть рекомендації комітету, а далі, відповідно до закону Верховної Ради, комітет ухвалюватиме рішення - чи рекомендувати парламенту прийняти законопроект за основу і йти шляхом другого читання або, якщо буде необхідність, доопрацювати.

Як повідомлялося, група народних депутатів зареєструвала у ВР законопроект №2683 "Про загальнообов'язкове накопичувальне пенсійне забезпечення" 27 грудня 2019 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА