13:20 19.02.2020

Корнієнко запитає у , чому звіт про виконання програми діяльності Кабміну обійшовся у 84 тис. грн

1 хв читати
Корнієнко запитає у , чому звіт про виконання програми діяльності Кабміну обійшовся у 84 тис. грн

Міністр Кабінету Міністрів Дмитро Дубілет представить комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування звіт про перебіг і результати виконання програми діяльності уряду, заявив член комітету і перший заступник голови парламентської фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

"Я маю можливість поставити ці запитання пану Дубілету, тому що ми розуміємо, що ними займався міністр Кабінету Міністрів і секретаріат Кабміну. Він сьогодні буде у нас на комітеті доповідати звіт як предмет ведення нашого комітету", - заявив Корнієнко в середу, відповідаючи на запитання журналістів про вартість підготовки звіту Кабінету Міністрів за півроку роботи.

Заступник голови фракції "Слуга народу" запевнив, що поставить питання про те, як формувалася вартість підготовки цього документа і чому підсумкова сума вийшла саме такою.

Раніше стало відомо, що на виконання робіт із підготовки звіту про перебіг і результати виконання програми діяльності Кабінету Міністрів було витрачено 84 тис. грн. Зокрема, послуги графічного оформлення обійшлися в 36 тис. грн, комунікація з міністерствами зі збору даних - 24 тис. грн, підготовка тез - 18 тис. грн, редагування текстів - 6 тис. грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА