15:56 21.02.2020

Скалецька повідомила, що оселилася в медцентрі "Нові Санжари" й виконуватиме робочі обов'язки звідти

2 хв читати
Скалецька повідомила, що оселилася в медцентрі "Нові Санжари" й виконуватиме робочі обов'язки звідти

Міністр охорони здоров'я України Зоряна Скалецька повідомила, що оселилася в медичному центрі Національної гвардії України "Нові Санжари" в Полтавській області, де продовжуватиме виконувати свої посадові обов'язки.

"Я нарешті знаходжусь у приміщенні, в якому проведу найближчі два тижні. Хотіла, щоб мене заселили в звичайну кімнату, але з урахуванням необхідності працювати і проводити постійні наради скайпом і телефоном мені виділили окреме робоче приміщення... Сьогодні ми узгодили умови мого перебування і мене запустили в зону обсервації", - написала Скалецька на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

За її словами, в четвер разом із представниками низки міністерств і відомств вона допізна проводила перевірку умов розміщення людей у медцентрі, їх забезпечення і дотримання санітарних норм та норм безпеки.

Міністр також повідомила, що поспілкувалася з членами екіпажу літака, який здійснював евакуацію, які також 14 днів перебуватимуть на території медцентру на обсервації.

"На даний час всі, хто перебувають тут, почуваються добре. Людей регулярно обстежують, ознак ГРВІ не виявлено. Харчування тричі на день, його забезпечує кейтерингова компанія", - написала Скалецька, пообіцявши регулярно повідомляти про ситуацію.

Як повідомлялося, в четвер Скалецька прибула до смт Нових Санжар у Полтавській області й заявила, що проведе два тижні в одному приміщенні з привезеними туди українцями та іноземцями, евакуйованими з Уханя (Китай). Вона пробула в медцентрі до ночі, вирішуючи організаційні питання, проте потім залишила його.

Загалом з Уханя було евакуйовано 45 українців, серед яких сім'я з 8-річним сином, молода пара, 20-річні студенти, а також 27 іноземців. Усіх евакуйованих розмістили в індивідуальних приміщеннях у медичному центрі Національної гвардії України "Нові Санжари" в Полтавській області, де вони перебуватимуть протягом 14 днів із гарантуванням суворого режиму санітарного епідеміологічного контролю і безпеки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА