08:56 14.03.2020

Тимошенко: Команда президента в переговорах з Росією підписує документи, які суперечать українським національним інтересам

2 хв читати
Тимошенко: Команда президента в переговорах з Росією підписує документи, які суперечать українським національним інтересам

Голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що команда президента України Володимира Зеленського в переговорах з Росією підписує документи, які суперечать українським національним інтересам.

"Моя позиція була і залишається чіткою і однозначною. В Україні немає внутрішнього конфлікту. Є війна Росії проти України на Донбасі. Є окупація Росією Криму. Підписані ж документи знову декларують наявність неіснуючої "громадянської війни". Досягнення миру не може містити навіть натяку на капітуляцію!", - заявила Тимошенко, передає прес-служба політсили.

Тимошенко підкреслила, що свого часу "ми попросили президента не перетинати "червоні лінії", які загрожують нашим національним інтересам, самій нашій незалежності і суверенітету".

"Однак, протоколи, які були завізовані посланцями Володимира Зеленського в Мінську, викликають цілком обґрунтоване обурення, змушують засумніватися в усвідомленні президентом усіх небезпек таких таємних домовленостей. Підтримавши ці документи, президент укотре перетнув "червоні лінії", - вважає глава партії "Батьківщина".

Тимошенко висловила впевненість у тому, що Україні не потрібен Мінськ-3.

За її словами, "Україні потрібен справжній мир, а не щоденна повзуча капітуляція. Але саме ця повзуча капітуляція і є політикою Зеленського".

"Ми стежимо за кожним кроком у переговорах з РФ і не дозволимо президенту ввести в дію жодного рішення, яке б суперечило нашим національним інтересам. Ставило б під загрозу наш суверенітет і геополітичний вибір. Зраджувало пам'ять солдатів, які віддали свої життя за Батьківщину. Ці документи повинні бути денонсовані", - підсумувала лідер партії "Батьківщина".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА