11:12 26.03.2020

У прем'єра Шмигаля працюють 4 штатні радники, 2 помічники та 4 радники на громадських засадах

2 хв читати
У прем'єра Шмигаля працюють 4 штатні радники, 2 помічники та 4 радники на громадських засадах

У прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля працюють чотири штатні радники, два помічника та чотири радники на громадських засадах.

"За інформацією департаменту кадрового забезпечення секретаріату Кабінету Міністрів, станом на 19.03.2020 року штатними радниками прем'єр-міністра України Шмигаля Д.А. є Губанов Олег Ігорович (призначений на посаду 5.03.2020), Саламаха Тимур Васильович (5.03.2020), Жохова Ганна Миколаївна (13.03.2020), Котлярова Олена Сергіївна (17.03.2020)", - йдеться у відповіді секретаріату уряду на запит агентства "Інтерфакс-Україна".

Губанов раніше був заступником керівника патронатної служби колишнього міністра аграрної політики Тараса Кутового, а пізніше радником Шмигаля на посаді віце-прем'єра. Саламаха є радником на громадських засадах депутата Верховної Ради від фракції "Слуга Народу" Максима Ткаченка, в VII і VIII скликаннях ВР був помічником депутата Антона Кіссе, а також радником Шмигаля на попередній посаді. Жохова раніше працювала начальником відділу з питань юридичного забезпечення міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби в м. Києві, Київській, Чернігівській і Черкаській областях. Котлярова була керівником експертної групи взаємодії з інституціями Ради Європи директорату з питань місцевого самоврядування, територіальної організації влади та адміністративно-територіального устрою Міністерства розвитку громад і територій України.

Також у Шмигаля працюють двоє помічників: колишній головний фахівець експертної групи з питань моніторингу та контролю діяльності місцевих держадміністрацій директорату територіального та місцевого розвитку секретаріат уряду Лугач Ольга Олександрівна (призначена на посаду 5.03.2020) і колишній головний спеціаліст відділу з питань протимінної діяльності та екологічної безпеки управління з питань східних регіонів Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Шикита Ганна Ігорівна (5.03.2020).

Радниками на громадських засадах прем'єра працюють: адвокат, керівний партнер компанії Juscutum Афян Артем Артурович (18.03.2020), керівник громадської спілки "Національна асоціація дорожників України", колишній заступник голови правління ПрАТ "ДАК "Автомобільні дороги України" Сиротинський Тарас Романович (18.03.2020), а також Стефурак Сергій Олексійович (17.03.2020) і Щеп’як Андрій Іванович (19.03.2020).

Як повідомлялося, 4 березня Верховна Рада призначила Шмигаля на посаду прем'єр-міністра України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА