07:56 30.03.2020

Порошенко закликав парламент вжити додаткових заходів захисту медиків та малозабезпечених українців, а також із протидії економічній кризі

2 хв читати
Порошенко закликав парламент вжити додаткових заходів захисту медиків та малозабезпечених українців, а також із протидії економічній кризі

У зв'язку зі стрімким поширенням коронавірусу і економічної кризи у фракції "Європейська солідарність" закликали парламент на позачерговому засіданні вжити додаткових заходів захисту лікарів, малозабезпечених українців і щодо протидії кризовим явищам в економіці країни, повідомила прес-служба політсили.

"Зараз ми потребуємо рішучих і системних кроків. Перша позиція - це захистити людей від викликів, які несе і коронавірус, і бідність. І ми розробили законопроект, я підписав його як співавтор, де передбачається і захист суб'єктів господарювання, і активна позиція щодо захисту малозабезпечених і активна позиція з протидії наслідкам в економіці. Я сподіваюся, що завтра під час позачергового засідання цей законопроект буде прийнятий", - цитує прес-служба партії "Євросолідарності" слова лідера Петра Порошенка після узгоджувальної ради.

Політик зазначив, що народні депутати цієї фракції уважно розглянули законопроекти, які передбачають додаткові повноваження щодо медиків.

"Ми припускаємо серйозні кроки, які були зроблені за нашими вимогами щодо захисту лікарів та захисту фізичного, щоб були забезпечені костюмами, масками, і захисту фінансового. Тому що це не менш важлива функція, ніж та, яку виконують наші воїни на фронті", - підкреслив Порошенко.

За його словами, підготовка країни до пандемії і економічних загроз вимагає рішучих і неординарних рішень уряду.

"Засідання (Погоджувальної ради - ІФ) було бурхливим і тривалим. Ми почули багато нового. І те, до чого призвела дилетантська некомпетентність дій влади при підготовці країни до пандемії, до викликів і загроз в економіці, які зараз має Україна, звичайно вимагає рішучих і неординарних рішень", - зазначив Порошенко.

Як повідомлялося, в понеділок, 30 березня, об 11:00 відбудеться погоджувальна рада депутатських фракцій (депутатських груп), потім о 14:00 - позачергове засідання Верховної Ради в сесійній залі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА