09:47 30.03.2020

Разумков підписав розпорядження про проведення позачергового засідання ВР

2 хв читати
Разумков підписав розпорядження про проведення позачергового засідання ВР

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков підписав розпорядження про проведення позачергового засідання парламенту в понеділок, 30 березня.

"У зв'язку з вимогою президента України про скликання позачергового засідання Верховної Ради України ІХ скликання і відповідно до частини восьмої статті 19 регламенту Верховної Ради України: скликати позачергове пленарне засідання Верховної Ради України ІХ скликання на 14 годину 30 березня 2020 року", - зазначається в тексті документа, оприлюдненого прес-службою парламенту в Facebook.

Як повідомлялося, серед питань, які розгляне український парламент під час позачергового засідання, проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення лікування коронавірусної хвороби, проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних і економічних гарантій у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби.

Також народні депутати розглянуть законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо криміналізації вивезення (пересилання) через митний кордон України товарів протиепідемічного призначення, проект закону про внесення зміни до розділу XI "Перехідні положення" Кримінального процесуального кодексу України щодо особливостей судового контролю за дотриманням прав, свобод та інтересів осіб у кримінальному провадженні та розгляду окремих питань під час судового провадження на період карантину, проект закону про внесення змін до закону України "Про комітети Верховної Ради України", проект постанови про внесення змін до постанови Верховної Ради України "Про деякі питання організації роботи Верховної Ради України на період дії карантину в Україні".

Також парламентарії розглянуть законопроект про внесення змін до закону України "Про державний бюджет України на 2020 рік" та про скорочення терміну подання альтернативних законопроектів до проекту закону "Про внесення змін до законодавчих актів України щодо вдосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності".

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль вніс на розгляд Верховної Ради подання про призначення Ольги Буславець міністром енергетики та захисту довкілля, Сергія Марченка - міністром фінансів і Максима Степанова - міністром охорони здоров'я України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА