15:26 30.03.2020

Сивохо вже не є радником секретаря РНБО

2 хв читати
Сивохо вже не є радником секретаря РНБО

Шоумен Сергій Сивохо більше не є радником на громадських засадах секретаря Ради національної безпеки і оборони України з питань реінтеграції Донбасу.

"Сивохо Сергій Анатолійович не є радником секретаря Ради національної безпеки і оборони України на громадських засадах", - підтвердили агентству "Інтерфакс-Україна" в апараті РНБО.

21 жовтня 2019 року екс-учасник КВК, креативний продюсер студії "Квартал 95" Сергій Сивохо повідомив, що призначений на посаду радника секретаря РНБО України з питань реінтеграції та відновлення Донбасу, й оприлюднив посвідчення радника секретаря РНБО на його ім'я, яке було видано 18 жовтня 2019 року.

30 жовтня на Форумі єдності в Маріуполі Сивохо анонсував створення Національної платформи примирення та єдності для "пошуку діалогу на шляху до миру". Він наголосив, що метою цього є "об'єднання всіх розсудливих сил України для пошуку діалогу на шляху до миру". Сивохо сказав, що для повернення до складу України Донбасу і людей, що проживають на окупованих територіях, необхідно, як у родині, навчитися "розуміти, пробачати і просити пробачення".

12 березня 2020 року презентацію цієї платформи в Києві зірвали ветерани полку "Азов". Представники партії "Національний корпус" зазначили, що Сивохо називає війну з РФ "внутрішнім конфліктом", "жодного разу не згадав у своїй промові про напад Росії на Україну", вони направили відповідне звернення до Служби безпеки України.

Цього самого секретар РНБО України Олексій Данілов зазначив, що його радник Сивохо не уповноважений представляти позицію відомства, водночас те, що сталося з ним на презентації "Національної платформи примирення та єдності", є недопустимим.

16 березня близько 20 народних депутатів фракції "Слуга народу" звернулися до секретаря РНБО Данілова з проханням звільнити з посади його радника Сивоха.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА