16:45 14.04.2020

Профільний комітет ВР може закінчити розгляд поправок до "банківського" законопроекту 22 квітня - нардеп Железняк

2 хв читати
Профільний комітет ВР може закінчити розгляд поправок до "банківського" законопроекту 22 квітня - нардеп Железняк

Парламентський комітет з питань фінансів, податкової та митної політики продовжить засідання 21 квітня і менше ніж за добу розгляне поправки до законопроекту №2571-д "Щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності", заявляє перший заступник голови комітету Ярослав Железняк (фракція "Голос").

"Поки що в засіданні комітету оголошено перерву до 10:00 вівторка (21 квітня - ІФ) і я сподіваюся, що навіть раніше ніж до 10:00 наступного дня (22 квітня - ІФ) ми закінчимо розгляд цього законопроекту", - наводить слова Железняка прес-служба "Голосу" у вівторок.

Депутат розповів, що підкомітет з питань банківської діяльності фінансового комітету ВР у вівторок ухвалив рішення щодо процедури розгляду у другому читанні законопроекту № 2571-д на засіданні профільного комітету. "Ми не йтимемо за кожною поправкою окремо, а розглядатимемо розділами. Таких розділів 63 (відповідно до абзаців згідно з текстом законопроекту до першого читання) і голосуватимемо кожен абзац окремо... Спочатку згідно зі 119 статтею регламенту затверджуватимемо кожен абзац, а якщо поправки в нього не увійшли, то вони будуть вважатися відхиленими. Причому, дається можливість і членам комітету та ініціаторам поправок коротко виступити", - розповів Железняк.

За його словами, за такого механізму на розгляд поправок до другого читання банківського законопроекту піде менше доби. "Приблизно, якщо все буде за повною процедурою, то через 21 годину ми закінчимо розгляд цього законопроекту на комітеті", - зазначив парламентарій.

Железняк уточнив, що згідно з інформацією, що прозвучала на засіданні підкомітету, до другого читання банківського законопроекту подано 16 тис. 585 поправок.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чутки про комунальний колапс у Києві – фейк

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА