11:30 15.04.2020

Профільний комітет рекомендує ВР підтримати в цілому зміни до регламенту про особливий механізм розгляду законопроектів у другому читанні - нардеп

1 хв читати
Профільний комітет рекомендує ВР підтримати в цілому зміни до регламенту про особливий механізм розгляду законопроектів у другому читанні - нардеп

Регламентний комітет рекомендує парламенту ухвалити в другому читанні та в цілому законопроект "Про внесення змін до регламенту Верховної Ради щодо протидії зловживанням правами народних депутатів у ході законодавчої процедури" (№1043), заявляє член комітету, один з авторів законопроекту Павло Фролов (фракція "Слуга народу").

"Комітет рекомендував Верховній Раді ухвалити законопроект у другому читанні та в цілому", - повідомив Фролов агентству "Інтерфакс-Україна".

За його словами, комітет врахував його редакційну поправку про запровадження особливої процедури розгляду законопроектів у другому читанні.

"Ще у серпні-вересні 2019 року заклали механізми протидії поправочному спаму. Не ставили... законопроект 1043 для ухвалення його в цілому, сподіваючись на добру волю депутатів. Але після 16000+ поправок до проекту про банки у всіх увірвався терпець. Для їх розгляду за чинним регламентом треба майже два роки, або 40% усієї каденції Верховної Ради. І ось у четвер, 16 квітня о 13:00 будемо його розглядати", - написав Фролов у Facebook.

Як повідомлялося, законопроект №1043 "Про внесення змін до регламенту Верховної Ради щодо протидії зловживанням правами народних депутатів у ході законодавчої процедури" був зареєстрований у ВР 28 серпня 2019 року й ухвалений у першому читанні 10 вересня минулого року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

Євросоюзу необхідний "стрибок" в оборонній політиці, вважає Боррель

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА