19:54 21.04.2020

Відсутність професійної команди є основною помилкою Зеленського

2 хв читати
Відсутність професійної команди є основною помилкою Зеленського

Основна помилка президента України Володимира Зеленського, якого рік тому громадяни обрали главою держави - відсутність професійної команди, вважає народний депутат з фракції "Опозиційна платформа - За життя" Тетяна Плачкова.

"Під час виборчої кампанії ми всі розуміли, що президент Зеленський - це більше збірний образ усіх надій і мрій, в якому кожен виборець бачив щось своє. На жаль, дійсно є розчарування через рік, коли люди не отримали того, чого очікували ... сьогодні я вважаю найбільшим провалом - постійне звільнення міністрів, що насамперед говорить про непрофесійний кадровий резерв", - сказала Плачкова в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

Вона зазначила, що з тих людей, які йшли з президентом на вибори і яких представляли під час виборчої кампанії як команду Зеленського, мало хто залишився в ній.

"Відсутність фактично професійної команди призводить до таких результатів, які ми бачимо сьогодні в економічній сфері", - підкреслила народний депутат.

За словами Плачкової, виборці, з якими вона спілкується, також очікували скасування "реформи Супрун" у медицині, про що заявлялося під час виборчої кампанії.

"Але, на жаль, ми не бачимо цього навіть під час пандемії, щоб її (реформу - ІФ-У) хоча б призупинили. Хоча по факту ми розуміємо, що вона призупинена - не закриті ж у нас інфекційні відділення. Але, тим не менше, заяви про це немає, і напрям – у бік продовження реформування медичної системи", - зазначила Плачкова.

Народний депутат підкреслила, що прийняття у Верховній Раді законопроекту про запуск ринку землі "теж не плюс нашому президентові".

"Нам це не озвучували під час кампанії президентської, а зараз заявляють, як про велике досягнення", - підсумувала Плачкова.

21 квітня 2019 року в Україні відбувся другий тур президентських виборів, в якому переміг Зеленський.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА