15:35 24.04.2020

Підтримка кандидатури Саакашвілі на посаду віце-прем'єра серед депутатів від "Слуги народу" після зустрічі знизилася - Потураєв

2 хв читати
Підтримка кандидатури Саакашвілі на посаду віце-прем'єра серед депутатів від "Слуги народу" після зустрічі знизилася - Потураєв

Після зустрічі кандидата на посаду віце-прем'єр-міністра України екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі з народними депутатами фракції "Слуга народу" підтримка його кандидатури серед парламентаріїв знизилася, заявив нардеп від цієї фракції Микита Потураєв.

"Я був на зустрічі. Кандидатуру Саакашвілі підтримую, але за результатами зустрічі його підтримка у фракції зменшилася. Я ще не знаю причин зміни позиції тих колег, які спочатку були "за", оскільки був змушений виїхати раніше на засідання свого комітету", - сказав Потураєв у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" у п'ятницю.

Раніше перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко у коментарі журналістам сказав, що після презентації своєї програми перед його однопартійцями, Саакашвілі зустрінеться і з представниками інших депутатських фракцій та груп, а голосування за його кандидатуру можливо наступного тижня.

У свою чергу депутат з фракції "Слуга народу" Олена Мошенець сказала, що питання голосування за призначення Саакашвілі віце-прем'єром залежить від результатів консультацій із іншими парламентськими фракціями, оскільки у "Слуги народу" поки що немає однозначної позиції з цього питання.

"Практично дві години наша фракція "Слуга народу" спілкувалася з Міхеілом Саакашвілі, у нас була гаряча дискусія", - сказала Мошенець.

Відповідаючи на запитання про те, чи дійшли єдиного рішення, депутат сказала: "Поки що невідомо, якими будуть результати голосування. Приблизно 50 на 50. 50% нашої фракції підтримує його, бо у багатьох був певний досвід співпраці з ним".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА