14:49 04.05.2020

Гончаренко поки що не має "прямих планів" на вибори мера Києва, але розробку програми розвитку міста продовжує

2 хв читати

Після офіційного оголошення про початок виборчої кампанії в Києві буде ухвалено рішення про формат участі в місцевих виборах, проте розпочата підготовка програми розвитку столиці триватиме, заявив агентству "Інтерфакс-Україна" народний депутат фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко.

"Вибори ще не оголошені, тому якихось прямих планів немає, але Київ для мене вже не перший рік рідне місто, яке я дуже люблю і хочу, щоб воно розвивалося. Маючи досвід в місцевому самоврядуванні, я вирішив теж поділитися своїми думками, як місто має розвиватися", - сказав Гончаренко агентству "Інтерфакс-Україна".

Політик назвав "Команду Гончаренка", яка розробляла оприлюднений ним пост у соцмережах із тим, які зміни необхідні Києву, позапартійної структурою.

"Це скоріше можна назвати позапартійної структурою із людей, з якими ми разом проговорювали плани того, як може розвиватися Київ і від імені цього "бренду" ми написали цей допис. Звісно, я є членом "Європейської солідарності", входжу в президію партії, просто ця робота була здійснена мною та моїми друзями із цієї нашої такої громадської організації", - додав нардеп.

За словами Гончаренка, він продовжить роботу в цьому напрямі.

"Ми робитимемо і статті, і презентації. Звісно, це було першим кроком - ми поділилися ним для суспільної дискусії, і обов'язково продовжуватимемо роботу з презентації нашого бачення та підготовки програми для Києва", - анонсував нардеп.

Він заявив, що після оголошення про початок виборчої кампанії разом із партією "Європейська солідарність" ухвалюватиметься рішення про формат участі в місцевих виборах.

"Коли будуть оголошені місцеві вибори, то я разом зі своєю партією, "ЄС", ухвалюватимемо рішення про формат участі і так далі", - сказав член фракції "ЄС".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА