20:41 14.05.2020

Зеленський і його найближче оточення залишилися з пристосуванцями один на один - Гончарук

2 хв читати
Зеленський і його найближче оточення залишилися з пристосуванцями один на один - Гончарук

Екс-прем'єр-міністр України Олексій Гончарук вважає, що навколо президента України Володимира Зеленського почали створювати інформаційне поле, яке продовжує формувати помилкове уявлення про ситуацію в країні і, зокрема, про нібито неефективність українського уряду.

На своїй сторінці в Facebook у четвер, коментуючи річницю перебування Зеленського на посаді глави держави, Гончарук зазначив, що рік тому Україна отримала шанс стати успішною, "а кожен громадянин отримав шанс на життя в справжній європейській країні". Однак на практиці, за його словами, виявилося, що в команді президента було три типи людей: "за зміни; за президента; за себе". За словами екс-прем'єра, членів команди першого типу зараз залишилося дуже мало, а членів команди третього типу він назвав "пристосуванцями".

"Після перших невдоволень команда "посипалася", і першу категорію людей "злили" на догоду рейтингам. Президент і його найближче оточення залишилися з пристосуванцями один на один. Тепер ситуація складніша: "медовий місяць" закінчився, а робити зміни буде значно складніше. Відсутність системного підходу, часті та невиважені кадрові рішення влади поки демонструють тривожні сигнали. Розпочатим нами позитивним змінам тепер якщо не "дали задню", то, принаймні, поставили на паузу", - написав Гончарук.

За його словами, складається враження, що Зеленського "помістили в інформаційний карантин". "Його продовжують вводити в оману, що спонукає до прийняття суперечливих рішень. Сподіваюся, найближчим часом він зможе розібратися в ситуації. Поки ж спостерігаємо відсутність системного підходу до побудови відносин між державою і українцями", - резюмував Гончарук.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА