14:08 18.05.2020

Тимошенко: Потрібно запустити громадський транспорт і дати людям можливість працювати

1 хв читати
Тимошенко: Потрібно запустити громадський транспорт і дати людям можливість працювати

Подвійні стандарти влади потрібно припинити і дати можливість громадянам працювати та користуватися послугами громадського транспорту, заявила голова партії "Батьківщина" і однойменної парламентської фракції Юлія Тимошенко.

"Верховна Рада відсьогодні по суті виходить із карантинного режиму. Знімаються всі обмеження на проведення засідань. Але чому для Верховної Ради, яка щоразу ухвалює лобістські закони, майже зняли карантин, а для країни він триває? Люди не можуть громадським транспортом дістатися до роботи, вони не можуть нормально жити, працювати, заробляти для своїх сімей гроші, - обурилася Тимошенко під час брифінгу в парламенті у понеділок.

Політик зазначила, що команда "Батьківщини" звернулася до влади з вимогою зробити все можливе, щоб люди мали можливість повернутися до роботи у звичайному режимі.

"Якщо Верховна Рада вийшла з карантину і працює у звичайному режимі, всупереч постанові уряду, то, безумовно, треба також досить прискорено дати можливість людям нормально працювати та пересуватися. Ми наполягатимемо на цьому, тому що далі це вже перетворюється на абсурд. Коли ресторани депутатів працюють, а будь-які заклади, що належать малим підприємцям, - ні. Коли Верховна Рада працює на повну потужність, а всім іншим це заборонено робити. Подвійні стандарти потрібно припиняти" - наголосила Тимошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА