11:25 19.05.2020

"Голос" розпочав збір підписів за постанову про відставку Степанова

2 хв читати
"Голос" розпочав збір підписів за постанову про відставку Степанова

Народні депутати парламентської фракції "Голос" ініціювали збір підписів за постанову про відставку міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

"Сьогодні фракція "Голос" розпочала збір підписів за постанову про те, щоб ця людина пішла з посади. Я закликаю кожного з вас підписатися під цією постановою, тому що якщо ви цього не зробите, то станете співучасником цього злочину, і коли поїдете до себе в регіони в лікарні, то вас лікарі запитуватимуть: а що ви зробили, щоб нас захистити і звільнити міністра, який краде і вбиває? Тому що ніяк, окрім як масовим убивством, це назвати не можна", - сказала народний депутат з фракції "Голос", член парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності Олександра Устінова у вівторок з трибуни Верховної Ради.

Депутат пояснила, що "масовим вбивством" вона вважає невиконання в повному обсязі постачання захисних костюмів для медпрацівників, що, як говорять у "Голосі", були закуплені за завищеними цінами.

"Два дні тому міністр охорони здоров'я Максим Степанов, якого вже всі охрестили "Максим Костюмов", нам укотре збрехав. Ви всі почули, що до нас приїхали костюми і їх розвозитимуть по Україні для медиків. Так от, я вам хочу сказати: я вчора була на митниці. Не приїхали костюми. Замість 72 тисяч костюмів, які мали приїхати і захищати наших медиків, приїхало 29 (тисяч - ІФ)", - розповіла вона.

"Нам просто брешуть в обличчя в той час, коли в Україні щодня 100 медичних працівників інфікуються COVID-19. Лише вчора розпочалися страйки в Харкові, коли медики виходили і говорили: "Нам нічим себе захистити", - додала Устінова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА