13:05 20.05.2020

Зеленський про Баканова: Такого чесного глави СБУ в Україні не було

2 хв читати

Президент України Володимир Зеленський задоволений роботою глави Служби безпеки України Івана Баканова, хоч і визнає недостатність у нього професіоналізму та досвіду в цій сфері.

У середу на прес-конференції в Києві глава держави зазначив, що Баканову немає сенсу приховувати щось у своїх деклараціях про доходи. "Щодо декларування нерухомості, грошей або бізнесу, якого, мені здається, немає у Івана Баканова. По-перше, Іван Баканов нічого не боїться, а все, що у нього є, було придбано ще до політичної кар'єри, ще багато років тому, навіть до того, як він став працювати в студії "Квартал 95", у нього був його будинок, в якому він живе", - розповів Зеленський.

Він визнав, що дружить з главою СБУ і цінує його людські якості. "Ми справді дружимо. Я справді поважаю його як порядну людину. Знаю, і ви це знаєте, що такого чесного і професійного, може, з точки зору професіоналізму і досвіду чогось не вистачає Баканову, але мені здається, що за цей рік він показав, що такого чесного глави СБУ в Україні ніколи не було", - висловив переконання Зеленський.

Говорячи безпосередньо про законопроект, в якому йдеться про засекречування декларацій співробітників СБУ, Зеленський зазначив: "Що стосується законопроекту... не можу сказати про всі деталі... Іван Баканов мені сказав... що у нього є пропозиції, зміни, що деякі люди не можуть показувати (певну інформацію в декларація про доходи - ІФ-У), тому що є співробітниками СБУ, вони не можуть показувати, де вони живуть".

Зеленський пообіцяв обговорити з главою СБУ і профільним комітетом парламенту питання відкриття декларацій співробітників СБУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА