13:32 26.05.2020

Мінреінтеграції розпочало роботу над проектом стратегії економічного відновлення Донбасу

1 хв читати
Мінреінтеграції розпочало роботу над проектом стратегії економічного відновлення Донбасу

Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій розпочало роботу над проектом стратегії економічного відновлення Донбасу.

"Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України з метою забезпечення умов для повернення людського капіталу, сталого розвитку та зростання соціально-економічних показників територій, постраждалих унаслідок збройної агресії Російської Федерації, інформує про початок роботи над проектом Стратегії економічного відновлення Донбасу", - йдеться в повідомленні прес-служби міністерства.

Зазначається, що при Мінреінтеграції буде створено відповідну міжвідомчу робочу групу для розробки стратегії економічного відновлення Донбасу.

У зв'язку з чим, листи із запрошенням долучитися до роботи було направлено Мінреінтеграції до 189 установ, серед яких: органи державної влади (11 Комітетів Верховної Ради, ОП, РНБО, НБУ, 8 Міністерств, Державна податкова служба, Державна митна служба, Донецька і Луганська ОДА, ВЦА м. Авдіївка та м. Торецьк) - 28; органи місцевого самоврядування (місцеві ради та ОТГ) - 44; асоціативні об’єднання - 37; науково-дослідні установи - 22; міжнародні організації - 7; громадські організації - 51.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА