12:47 02.06.2020

Серед 9 учасників співбесіди з міністром охорони здоров'я на посаду голови НСЗУ екс-голова служби та екс-депутат

2 хв читати
Серед 9 учасників співбесіди з міністром охорони здоров'я на посаду голови НСЗУ екс-голова служби та екс-депутат

Серед дев'яти учасників співбесіди з міністром охорони здоров'я на посаду голови Національної служби здоров'я України (НСЗУ) екс-голова НСЗУ Олег Петренко і депутат Верховної Ради VIII скликання Костянтин Яриніч.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в НСЗУ, у співбесіді у вівторок також візьмуть участь Оксана Сухорукова, Олександра Машкевич, Наталія Рябцева, Дмитро Черниш, Вікторія Мілютіна, Дмитро Самофалов і Сергій Красюк.

Як повідомлялося, за інформацією міністра охорони здоров'я Максима Степанова, дев'ять із 17 допущених до співбесіди учасників підтвердили участь у співбесіді на посаду голови НСЗУ, троє відмовилися, з проханням про зміну часу співбесіди звернулися чотири людини, одна не дала жодної відповіді.

Співбесіда відбудеться дистанційно в режимі відеоконференції на платформі Zoom.

Новий конкурс було оголошено після заяви міністра охорони здоров'я Максима Степанова про те, що за підсумками конкурсу на посаду голови НСЗУ, що відбувся на початку січня, переможця не було визначено. Перед цим троє фіналістів конкурсу на посаду голови НСЗУ, що відбувся у січні, пройшли співбесіду з міністром.

Конкурс на цю посаду відбувся на початку січня 2020 року. За підсумками двох етапів конкурсу найбільшу кількість балів набрали і були включені до шорт-листу т. в. о. голови НСЗУ Оксана Мовчан, за підсумками двох етапів набрала 11,73 бала, заступник голови НСЗУ Наталія Рябцева, яка набрала 11,33 бала і директор Центрального міжрегіонального департаменту НСЗУ Андрій Віленський, який набрав 8,83 бала.

Команда НСЗУ закликала президента Володимира Зеленського, прем'єр-міністра Дениса Шмигаля та голову Верховної Ради Дмитра Разумкова сприяти проведенню відкритого та прозорого конкурсу на голову НСЗУ і не допустити позаконкурсного призначення на цю посаду.

У свою чергу в посольстві США в Україні відзначили важливість того, щоб Національна служба здоров'я України (НСЗУ) залишалася незалежним органом, і повідомили про готовність продовжувати партнерство з урядом України для зміцнення незалежності таких інститутів, як НСЗУ.

Зі свого боку посольство Великої Британії заявило про підтримку другого етапу медреформи, незалежності НСЗУ і про готовність співпрацювати з урядом України, доки виконуються зобов'язання реформи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА